Selecteer een pagina

Tsja, soms wil je gewoon even wat luchtigs lezen. Of misschien niet eens lezen maar gewoon wat bladeren en plaatjes kijken. Om inspiratie op te doen of gewoon even te zien wat er in staat. Wist je dat je gewoon je tijdschriften digitaal kunt lezen tegenwoordig? Dat heeft een aantal voordelen:

Geen afleiding

Zet je iPad op stil, download een aantal tijdschriften en zet hem daarna op vliegtuigstand. Zo kun je tijdschriften lezen zonder dat je afgeleid wordt. Maargoed dat heb je met een geprint tijdschrift natuurlijk ook.

Onbeperkt tijdschriften meenemen

Je hoeft geen lading mee te zeulen, je hebt er altijd meerdere bij de hand. En niet alleen allerlei verschillende tijdschriften, nee joh! Je neemt zo het hele jaar van de Flow mee! En die zijn zwaar hoor…

Linkjes!

Je hoeft niets te zoeken, want klik je op een linkje in het tijdschrift kun je meteen die leuke bank shoppen die in het tijdschrift staat, of dat nieuwe boek of die leuke broek. Awesome toch?!

Je kunt prachtige digitale collages maken

Screenshotje hier, screenshotje daar! Super makkelijk om iets te bewaren.

Het is goedkoper dan in de winkel!

Losse digitale nummers zijn meestal goedkoper dan de tijdschriften in de winkel. Neem je een abonnement ben je natuurlijk sowieso goedkoper uit(als je het dan vergelijkt met de situatie dat je de tijdschriften ook allemaal in de winkel zou kopen…)

Je kunt altijd en overal lezen

Je kunt de app namelijk ook gewoon op je mobiel zetten! Zeker als je gewoon wat wilt bladeren is dit zeker een optie! Zie je wat interessants? Dan zoom je gewoon een beetje in.

Abonnementen zijn top!

Als je net zoals ik bent zeker, ik lees het liefst 10 tijdschriften tegelijk en ik lees sowieso niet alle artikelen. Ik hou gewoon van bladeren(virtueel dan). Alleen is dan wel nog even de vraag, waar neem je dan een abonnement. Er zijn verschillende aanbieders en niet elk tijdschrift hebben ze overal. Ik heb hier even de belangrijkste op een rijtje gezet:

Tijdschrift.nl

€9,99 per maand

1e maand gratis

Op 5 apparaten te gebruiken

75 populairste Nederlandse tijdschriften

Ook losse tijdschriften te kopen

Readly

€9,99 per maand

nu 2 maanden gratis

Op 5 apparaten te gebruiken

Meer dan 4.000 tijdschriften, 168 Nederlandse

Geen losse tijdschriften te kopen

MagZine

€9,99 per maand

direct 9,99 pm

Geen idee op hoeveel apparaten tegelijk

Meer dan 400 Nederlandse tijdschriften

Ook losse tijdschriften te kopen

Laat me weten, ben je om? Ga je online tijdschriften lezen?

https://www.instagram.com/p/CAnYTtiDmW0/

[block id=”affiliate”]