Selecteer een pagina

visual virtual goals

Het is alweer bijna 2021! Goede voornemens voor het nieuwe jaar blijken gemiddeld slechts zo’n 3 weken volgehouden. Hoe zorg je er voor dat jouw doelen echt vanuit de diepste verlangs in je hart komen? Niet alleen zijn doelen fijn op werk of sport gebied, ook voor leuke dingen of tijd voor familie is het fijn om jouw intenties scherp te hebben! Zo leef je vanuit jouw eigen motivatie en laat je le leven niet leiden door anderen die jouw agenda boycotten! Als je iets heel graag wilt is er altijd wel een gaatje in je agenda om dat te doen!

Een flitsend visionboard die jou helpt om jouw verlangens voor 2021 om te zetten in concrete doelen.

Zoek plaatjes bij jouw verlangens en dromen en zet ze op een logische manier bij elkaar zodat jouw verlangens duidelijk worden voor jezelf. Door op deze manier bezig te zijn met jouw doelen komen er misschien wel zaken boven waarvan je niet wist dat ze in je hoofd zaten! Na deze brainstorm ga je jouw verlangens omzetten in concrete doelen voor 2021. Deze doelen hoeven niet SMART te zijn, maar moeten vooral motiverend werken. In de workshop leer je handvaten om dit te doen.

Reflecteer op jouw kwartaal en zie in 1 oogoplsag hoe het met jouw werk/fun balans gesteld is.

Door het visueel hoog over te houden en daarna op een mindful manier jouw agenda in te delen zorg je dat je doelen motiverend werken en ze je niet gaan beklemmen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is israel-palacio-ImcUkZ72oUs-unsplash-scaled-e1606081791937-1024x187.jpg

Je leert het meeste van anderen!

Het zal dus een interactieve workshop zijn. Er is een inleiding op het framework en wat het idee achter het invullen ervan is. Daarna gaan we daadwerkelijk aan de slag! Je gaat aan de slag met je eigen visuele mindmap, maar ook zullen we met elkaar aan de slag gaan in een brainstorm zodat je juist van elkaar inspiratie kunt krijgen.

Miro

De workshop wordt gegeven in miro. Na de workshop zal het board een maand blijven staan zodat je alle tijd hebt om verder te gaan aan jouw mindmap of jouw hele board te kopieren naar jouw eigen miro board zodat je er zelf mee verder kunt.

Nog geen ervaring met miro? Geen probleem! Ik leg je in een paar simpele stappen uit hoe je de basis elementen kunt toevoegen.

Hi! Ik ben Marieke!

Het liefste doe ik alles digitaal. Niet alleen omdat ik dan altijd toegang heb tot al mijn spullen, altijd bijvoorbeeld mijn doelen kan checken. Maar ook omdat ik digitaal alles gewoon net een beetje mooier kan maken. Ik kan gewoon niet echt mooi tekenen, maar plaatjes bij elkaar zoeken en het zo neerzetten dat het reflecteerd wat ik voel en wat mijn motivatie is, dat kan ik wel!

Door op deze manier naar mijn verlangens te kijken zet ik nu mijn eigen bedrijf op naast mijn parttime baan en mijn gezin. Er is altijd wel wat tijd te vinden als je weet, en telkens wordt herinnert, waar jouw diepste verlangens liggen.

Workshop Visual Virtual Goals

29 december – 19.30 tot 22.00

[wp-eventbrite-checkout]